În fiecare zi, o femeie călătorește câte două ore cu o pungă de mâncare în mână. Când au aflat de ce face acest lucru, oamenii au început să plângă. Unde se duce zilnic:

Dragostea unei mame nu cunoaște niciodată limite, în ciuda comportamentului copiilor săi. La bine și la greu, o mamă devotată face tot posibilul pentru a avea grijă de copiii săi, chiar dacă aceștia sunt deja adulți și par că nu mai au necvoie de părinții lor. Când avem nevoie de ajutor, mama este cea care arată că iubirea necondiționată a unei mame nu poate fi înlocuită.

O femeie în vârstă de 70 de ani din Singapore le-a oferit o lecție importantă de viață tuturor celor care o cunosc. Femeia călătorește timp de două ore zilnic pentru a-și vizita fiica și pentru a-i aduce mâncare, deși aceasta o tratează cu foarte multă răceală. Aceasta nu îi deschide mamei ușa, iar săraca femeie este văzută de multe ori de către vecini bătând ore întregi la ușă și rugându-și fiica să o lase înăuntru. Se pare că fiica nu și-a părăsit locuința de când soțul ei a murit, însă mama ei face tot posibilul ca să îi aline durerea și pentru a se asigura că este bine.

Vecinii din complexul de locuințe unde locuiește fiica bătrânei au văzut-o bătând în ușă și crezând că proprietatul nu este în preajmă. Cu toate acestea, femeia este sigură că fiica ei este înăuntru și că nu deschide ușa pentru că suferă din cauza pierderii soțului. De trei ani, bătrâna vine la ora 16, bate în ușă și pleacă la ora 18, cu inima frântă. Uneori, însă, se pare că fiica îi deschide ușa și vecinii au surprins momentul în care o femeie slabă și fragilă deschide ușa. Mama ei îi dă mâncarea cu bucurie, discută o vreme și după aproximativ o jumătate e oră îi spune la revedere și pleacă fericită. Să sperăm că fiica își va da seama de sacrificiul mamei sale și că data viitoare vor reuși să vorbească mai mult despre tragedia care s-a abătut în familia lor.

Loading...